top of page
Zoeken
  • W2 Moments

Sfeer en interieur belangrijk bij revalidatie

Bijgewerkt op: 6 feb.

In november 2020 is het Raamwerk in Noodwijkerhout gebruik gaan maken van haar nieuwe onderkomen aan de Duinrand. Deze zorginstelling voor zelfstandige ouderen met een verstandelijke beperking is twee jaar daarvoor gestart met het ontwerp van het nieuwe pand. In samenspraak met met architect, projectleider, management, maar ook mensen uit de zorg heeft W2 Moments een inrichting neergezet die vooral het welzijn van bewoners verhoogd. 


Zorgspectrum, locatie Ervenstaete in HoutenTijdens het verblijf mag de bewoner gebruik maken van een eigen kamer. Daarnaast zijn er 'Petit Café's' waar men bezoek kan ontvangen en om de aangeboden maaltijden te nuttigen. W2Moments mocht in deze locatie de kamers, gangen, kantoren en petit cafe's voorzien van inrichting. In de breedste zin des woords werden deze ruimten voorzien van meubilair, verlichting, gordijnen, vloeren, et cetera.


Els Lammers, manager Logistiek en Inrichting vertelt in deze video over de eigenheid van locatie Ervenstaete van Zorgspectrum. In haar functie was zij verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de mensen van Ervenstaete en W2 Moments. Zij geeft aan dat er bij inrichting gewerkt wordt met een programma van eisen, op basis van dit programma verwacht men dat er een voorstel gemaakt wordt dat aansluit op deze wensen. W2 Moments heeft hierin haar werk goed gedaan, het voorstel werd enthousiast ontvangen en is volledig doorgevoerd.Commentaires


bottom of page