Naar inhoud

Over ons

W2 Moments is gespecialiseerd in de inrichting voor de zorg. Door onze jarenlange ervaring in onder andere de ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg weten wij wat er speelt. W2 staat voor Welzijn en Wetenschap. Wij vertalen dit naar de praktijk met de perfecte balans tussen welzijn en wetenschap. Dit kunnen wij doen door onze brede ervaringen, maar ook doordat wij producent zijn.

Totaalaanpak

Door onze totaalaanpak kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit meubilair leveren, maar ook zorgdragen voor de volledige (vernieuwde) inrichting. Van A tot Z. Van ontwerp tot implementatie. Wij gaan voor structurele relaties met onze klanten. Geen quick fixes met tijdelijke oplossingen die er mooi uitzien, maar een gedegen aanpak waar u als klant lang wat aan heeft.

Ons doel

Het doel dat wij bij elk project nastreven is het verbeteren van de levenskwaliteit en welzijn van de bewoners. Dat staat bij ons altijd voorop! Wij geven als het ware een stem aan de bewoners. Dit realiseren we door een zo normaal mogelijke, huiselijk en herkenbare omgeving te creëren, zonder dat concessies worden gedaan aan de veiligheid voor de bewoners en professionals. We geven daarmee echt invulling aan onze slogan:

Voel je beter in een omgeving die bij je past

Bij de aanpak van elk project bundelen wij de krachten van onze 5 pijlers:
Wetenschap
Specialisatie
Totaalinrichting
Duurzaamheid
Fabrikant

Ons team

Maak hier kennis met ons team.

Vragen? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
onze tweets
Bij de inrichting van de ontmoetingsruimte van locatie Hoogstede hebben wij ons laten inspireren door de ruimtelijk… twitter.com/i/web/status/9…
nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws