top of page
Zoeken
  • W2 Moments

Salem in Ridderkerk is klaar voor de toekomst met een moderne nieuwbouw

Bijgewerkt op: 6 feb.

In 2019 is Salem in Ridderkerk gestart met het moderniseren van het verzorgingstehuis. Na voltooiing van de nieuwbouw zal het gebouw volledig voldoen aan de moderne bouweisen van deze tijd. Voor de inrichting van deze nieuwbouw is W2Moments de belangrijke partner.


“We waren op zoek naar een leverancier die voldeed aan de eisen die wij stelden. Op basis van de presentatie hebben we de keuze voor W2Moments gemaakt. Zij bezitten de nodige ervaring, vooral voor het inrichten van ruimtes die bewoond worden door mensen met dementie. Hierbij zijn materiaalgebruik en kleurcombinaties belangrijke factoren. W2Moments wist hierin ideeën te vertalen naar de praktijk.” aldus Jaap Westhoeve, facilitair manager van Salem.


Salem laat het zorgaanbod aansluiten aan de eisen van de huidige tijd waarbij het aantal vierkante meters wordt verdubbeld. Meer vierkante meters zijn nodig om bewoners elk een eigen appartement, met eigen voorzieningen, aan te bieden. “Wij willen ervoor zorgen dat bewoners zich meer en meer thuis kunnen voelen, daar zal het accent op moeten liggen.” aldus Leo Bruinsma, directeur van Salem. W2Moments heeft hier naar tevredenheid invulling aan gegeven en daarmee gezorgd voor een passend interieur.

Comments


bottom of page