top of page
Zoeken
  • W2 Moments

‘Landelijkheid voert de boventoon’ bij Nieuwe Hoeven in Schaijk

Bijgewerkt op: 6 feb.

Verpleeghuis Nieuwe Hoeven in Schaijk ligt midden in de natuur, haast vanzelfsprekend was deze landelijke omgeving de basis voor de inrichting van deze nieuw- en verbouwlocatie. Het verpleeghuis wordt in een aantal fases uitgebreid naar een buurtschap met meerdere groepswoningen en een zogenaamd ‘buurthuis’. Daarin worden alle gebouwen aangepast aan de eisen van de huidige tijd, van toepassing op technische moderniteit, maar zeker ook op het gebied van zorg. Voor alle bewoners is er ruimte voor een eigen appartement inclusief buitenterras. Doordat de gebouwen met elkaar verbonden zijn door looppaden in de natuur kan elke bewoner zich vrij bewegen. 



De indeling van het terrein, de inrichting van de appartementen, woonkamers en het buurthuis dienen ervoor te zorgen dat het welzijn van de bewoner verhoogd wordt. W2 Moments heeft hierin haar bijdrage geleverd door een aantal inrichtingsstijlen te ontwikkelen die aansluiten bij het landelijke karakter en tevens inspelen op het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van de bewoner. 


Met landelijkheid als basis heeft W2 Moments een drietal inrichtingsstijlen ontwikkeld waardoor elke woonkamer een uniek karakter krijgt. Van basiskleuren, het gebruik van pasteltinten in een Scandinavische look, tot en met een robuuste stijl waarin stalen elementen zijn gebruikt. Deze elementen zorgen ervoor dat het enerzijds er mooi uitziet en anderzijds dat de bewoner er zich prettig bij voelt.

Comments


bottom of page