top of page
Zoeken
  • W2 Moments

Historische pastorie in Zieuwent wordt prachtige zorglocatie

Op 1 februari 2022 heeft Woonzorg Zieuwent haar deuren geopend. In de prachtige pastorie uit 1899 werden maar liefst dertien appartementen gerealiseerd, waarvan drie voor echtparen. W2 Moments raakte in de ontwerpfase al betrokken bij het project. Zorgondernemer Els Grevers zocht een partij die concept, ontwerp, kleuradvies en daadwerkelijke levering van het interieur voor zijn rekening kon nemen.


Een inrichting die qua sfeer recht doet aan het pand en toegankelijkheid en huiselijkheid uitstraalt


Woonzorg Zieuwent is een kleine, comfortabele leefgemeenschap. Bewoners worden betrokken bij de dagelijkse huishoudelijke activiteiten, zoals het bereiden van de maaltijden. Dankzij deze unieke locatie - midden in het dorp - kunnen bewoners verbonden blijven met de gemeenschap die hen zo vertrouwd is, terwijl hen tegelijkertijd hoogwaardige zorg wordt geboden.


Ook voor W2 Moments werd het een unieke ervaring. Door de ligging en de uitstraling van het gebouw, en de goede samenwerking met betrokken partijen konden we er samen een fantastisch resultaat neerzetten: een inrichting die qua sfeer recht doet aan het pand, haar historie en de haar bewoners en tegelijkertijd toegankelijkheid en huiselijkheid uitstraalt. En we mochten adviseren over nagenoeg alles: meubilair, vloeren, wandkleuren, behang, raambekleding, verlichting. Gelukt? Wij vinden van wel! Kijk maar eens naar de foto’s, waarbij het extra opvalt dat sommige visualisaties uit ons ontwerp nagenoeg exact overeenkomen met de later genomen foto’s van de realisatie


Meer weten over Woonzorg Zieuwent: www.woonzorgzieuwent.nl

Comments


bottom of page