top of page
Zoeken
  • W2 Moments

Een goede visie op wonen in de zorg zorgt voor een warm en herkenbaar interieur bij BrabantZorg

Bijgewerkt op: 6 feb.

Toen de renovatie van De Gasterij bij BrabantZorg, locatie Katwijk op de agenda kwam te staan, gaven de bewoners aan dat een gastvrij en warm interieur belangrijk zou zijn voor het voltooien van de goede en toegankelijke sfeer waar de locatie al bekend om stond.

Brabantzorg, locatie Katwijk

Een huiselijke en gastvrije inrichting is binnen BrabantZorg een breed gedragen wens, omdat deze enorm kan bijdragen aan de belangrijke belofte "elke dag zo fijn mogelijk", een visie waar BrabantZorg sinds enige tijd vol op inzet.

 

Na de verbouwing is de inrichting van De Gasterij aanmerkelijk verbeterd. Ronde tafels zorgen voor meer gezelligheid en maken meer contact mogelijk. Akoestische roomdividers dempen te harde geluiden, en dragen bij aan een multifunctioneler gebruik van de ruimte. "Het lijkt wel een echte huiskamer", is inmiddels een veel gehoorde opmerking van de bewoners.

 

"Het was voor ons belangrijk om herkenbare beelden van Oss naar binnen te halen en te verwerken in het interieur", aldus Wilio Brands, teamleider Horeca & Facilitair van (onder meer) locatie Katwijk. "W2 Moments BV vertaalde deze wens in een aantal concepten, waarbij uiteindelijk gekozen is voor 'Ons kent Oss', een parodie op het gezegde ons kent ons". Diverse foto's van herkenbare plekken uit Oss zijn nu te bewonderen in De Gasterij en de omliggende ruimten. "Deze foto's dragen bij aan ons voornemen om een huis van en voor de buurt te zijn en onderstrepen begrippen als herkenbaarheid en laagdrempeligheid".

Comments


bottom of page