top of page

Medewerkers met kennis maken het verschil in projectinrichting zorg

De medewerkers van W2 Moments geloven erin dat ‘permanente educatie’ de enige manier is om deze missie en visie te bereiken. Daarom kiezen zijn ervoor om zich voortdurend op te leiden en bij te scholen op het gebied van het vinden, interpreteren en toepassen van de jongste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken uit het vakgebied. Door de uitkomsten van deze onderzoeken in adviezen toe te passen ontstaat er een vorm van evidence-based inrichten, waardoor de projecten niet alleen de bedoeling hebben fraai te zijn, maar ook bewezen voordelen opleveren voor bewoners en organisaties. 

 

Inmiddels hebben zes van onze collega's de intensieve opleiding 'Dementia & Design' gevolgd aan het Dementia Services Development Centre, een opleidingsinstituut dat verbonden is aan de Sterling University in Schotland en dat geldt als een vooraanstaand centrum voor onderzoek en kennisvergaring omtrent dementie.

 

De medewerkers willen graag aangesproken worden op resultaat dat deze ambitie zal opleveren. Op deze manier zijn zij onderscheidend en leveren zij een bijzondere toegevoegde waarde aan zorgorganisaties en haar bewoners.

Manifest bewezen beter beleven.webp
dsdc W2 Moments.png
bottom of page