top of page

Onze aanpak...

Onze aanpak.webp

Fabrikant

W2 Moments is niet alleen een totaalinrichter. We zijn ook fabrikant. Als onderdeel van de internationale Moments Furniture Group hebben wij directe beschikking over een moderne, Europese productiefaciliteit. We produceren een groot deel van onze collectie zelf in onze fabriek in Ingelmunster in België. Dit maakt ons wendbaar en flexibel. Gewenste modificaties aan meubilair zijn vaak mogelijk, kosten niet de hoofdprijs en voeren we snel door.

 

Hierdoor hebben wij een permanente plek in onze eigen (autonome) R&D afdeling en zijn we in staat om hoogwaardige innovaties door te voeren, gericht op de lange termijn. Maar vanwege de korte lijnen is er tevens ook de mogelijkheid en flexibiliteit om op productniveau wijzigingen aan te brengen. Zo kunnen wij leveren wat in uw unieke situatie nodig is.

Totaalinrichter

We hebben de mensen en middelen om invulling te geven aan al uw interieurwensen. Zo zijn we een one-stop-shop voor de zorg. Bij projectinrichting zijn wij vaak de leverancier van vloerbedekking, raambekleding, sfeerverlichting, decoratie en diverse interieurbouwelementen.

W2 Moments biedt  in haar unieke totaalconcept een combinatie van twee schaarse factoren: een holistische kijk op de materie en een integrale aanpak hiervan. Met andere woorden: we hebben genoeg kennis om alles aspecten die van belang zijn voor het bereiken van de juiste sfeer te kennen, te doorgronden en in onze adviezen mee te nemen, én we hebben de middelen tot onze beschikking om ze zelf bij u te leveren.

Sterker nog, wij begeleiden het hele traject van A tot Z met onze eigen mensen en materialen:  het ontwerp, de planning, de implementatie, de fysieke levering en de volledige nazorg.  Wij beseffen ons dat 'ontzorgd worden'  een veel gebruikte term is tegenwoordig, maar hij staat bij ons oprecht op de eerste plaats en u mag ons erop aanspreken als we dat niet waarmaken!

totaalinrichting.webp
specialist in de zorg.webp

Specialist in de zorg

W2 Moments laat zich niet verleiden tot uitstapjes naar andere sectoren, zoals de horeca- of kantoorinrichting. De zorg verdient onze volledige aandacht. Dit komt onder andere tot uiting in onze ‘zorgproof’ meubelcollectie. Ook ziet u dit terug in onze diepgaande kennis over het product en de markt. We laten u graag ervaren hoe onze accountmanagers en interieurontwerpers hun kennis in bruikbare concepten omzetten. Dankzij onze 'helicopterview' schakelen we hierbij moeiteloos van en naar product-, dienst-, en belevingsniveau en terug.


Wie zegt specialist te zijn, weet ook dat het gewenste resultaat niet altijd te bereiken is door alleen de gevraagde meubelbehoefte in te vullen. Ook het afwerkingsniveau van vloeren, ramen en wanden spelen een belangrijke rol om uiteindelijk dát resultaat te krijgen, waardoor de bewoner zich veilig en vertrouwd voelt. Door het bieden van het totaalconcept waarin alles aan bod komt - zelfs de afstyling en decoratieve elementen-, krijgen ruimtes een warme en herkenbare uitstraling en wordt de juiste hoeveelheid gedragsstimuli geboden.

Belevingscentrum

Oogstrelend design overtuigt niet zonder zitproef, kwaliteitsspecificaties betekenen weinig zonder praktijkervaring en dus is er geen argument zo overtuigend als een bezoek aan ons belevingscentrum. Op ruim veertienhonderd vierkante meter presenteren wij hier verschillende maar vooral ook herkenbare leefsferen.

belevingscentrum.webp
functionaliteit.webp

Functionaliteit (ergonomie, duurzaamheid, hygiëne)

Wat is mooi? Ieder heeft zijn eigen voorkeur. Maar over wat functioneel en verantwoord is, zullen wij het zeker met u eens zijn. Het beste bewijs daarvan is zichtbaar én voelbaar in onze meubels. Sterke basisframes, extra verstevigingen, ergonomische zithoogte- en diepte, zuurbestendige lakken, 270 graden scharnieren, modulaire vervangbaarheid, onderhoudsvriendelijke afwerking: in ieder detail herkennen professionele gebruikers het specifieke inzicht van W2 Moments. Functie en vorm zijn allebei goed vertegenwoordigd in ons veelzijdige assortiment, waarin het persoonlijke 'mooi' ook zijn plaats krijgt!

bottom of page