Naar inhoud

Glorieuxpark Eindhoven

Glorieuxpark is een prachtig, rustig privéterrein waar alleenstaande ouderen beschermd kunnen wonen. Het uitgangspunt is leven met en zorgen voor elkaar. De ligging van het park, niet ver van het centrum van Eindhoven en al haar voorzieningen, biedt een oase van rust. Het terrein is 12 ha. groot en is echt een unieke locatie te noemen.

Visie Glorieuxpark
De visie van het Glorieuxpark, 'leven met en zorgen voor elkaar', vloeit voort uit de spiritualiteit van Stefaan Modest Glorieux en de leefregels van de oorspronkelijke bewoonsters van Glorieuxpark: de Zusters van Barmhartigheid van Ronse. Sinds 2009 wonen de Broeders van Onze Lieve Vrouw van Lourdes op Glorieuxpark.

Op één adres is alle zorg op maat te vinden, van begeleid wonen tot verzorging en verpleging. Als de zorgbehoefte van bewoners verandert, dan kunnen ze op het park blijven wonen. De zorg op maat verandert met hen mee.

Prachtig leefstijlmeubiliair
W2 Moments richtte op Glorieuxpark onlangs de kleinschalige woningen Zonnehoeve, Lukashuis en Rumah Senang in met prachtig leefstijlmeubilair. Ook het op het terrein gelegen herstelhotel Stefaan koos voor de ondersteuning van W2 Moments bij de inrichting van haar pand: hier koos men voor moderne maar warme meubelen, maar ook voor onze functionele wellness-bedden met een hoge gastvrijheidsuitstraling.

‹ terug naar overzicht
Meer weten? Wij vertellen u graag over wat onze aanpak voor uw organisatie én uw bewoners kan betekenen.
onze tweets
Bij de inrichting van de ontmoetingsruimte van locatie Hoogstede hebben wij ons laten inspireren door de ruimtelijk… twitter.com/i/web/status/9…
nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws