Naar inhoud

Totaalinrichting

Inrichting van A tot Z

W2 Moments biedt een totaalconcept: uw zorginstelling (opnieuw) ingericht van A tot Z. Wij leveren niet alleen de zorgmeubels, maar begeleiden het gehele traject. Van ontwerp tot implementatie tot daadwerkelijk leveren en inrichten vanuit ons logistieke centrum. U wordt zo veel als mogelijk ontzorgd. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te kijken hoe uw bewoners opbloeien en genieten van hun nieuwe leefomgeving.

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorgmeubels kunnen wij ook het volgende verzorgen:

 • projectmeubilair
 • stoffering en raamdecoratie
 • werkplekinrichting
 • styling
 • verlichting
 • terrasmeubilair

 • In al deze elementen kunnen wij adviseren tot en met de (prijsconcurrerende) realisatie van het project. U bepaalt in hoeverre u ondersteuning nodig heeft en wij regelen het voor u.

  Kom het zelf ervaren

  Bij het inrichten van de verschillende ruimtes komt meer kijken dan alleen het plaatsen van de juiste meubels op de juiste plek. Sfeer, licht, geur en akoestiek bepalen allemaal het gevoel van een ruimte. Kom daarom eens kijken in ons belevingscentrum waar wij op 1.400 m2 verschillende maar vooral ook herkenbare situaties hebben ingericht.

  Ga tijdens uw bezoek aan ons belevingscentrum eens zitten in één van de relax fauteuils of bedien één van de zorgbedden om te ervaren wat een gemak dat geeft. Ook kunt u stalen van stoffering bekijken en kleuren vergelijken. We leiden u graag even rond.

  Op zoek naar een partner? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  onze tweets
  Bij de inrichting van de ontmoetingsruimte van locatie Hoogstede hebben wij ons laten inspireren door de ruimtelijk… twitter.com/i/web/status/9…
  nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws