Naar inhoud

Duurzaamheid

Duurzaamheid die verder gaat

W2 Moments gaat en staat voor duurzaamheid. Niet alleen met het meubilair maar ook in de relatie met klanten. Wij zijn altijd gericht op een constructieve en structurele samenwerking, geen snelle lapmiddelen.

Duurzaamheid

Bij duurzaamheid verstaan wij niet alleen hoe lang meubilair meegaat, maar ook in de wijze van productie en de mate van (dagelijks) onderhoud dat nodig is. Hierin weten wij de perfecte balans te vinden tussen duurzaam en het kostenaspect.

Ergonomie

Al onze meubelprogramma’s worden ontwikkeld en geproduceerd met het oog op langdurig en intensief gebruik in de zorg. Zo worden de ontwerpen van alle zitmeubelen gebaseerd op de ergonomische uitgangspunten van de bewoner. Door onze jarenlange ervaringen, onderzoeken en studies weten wij hoe mensen moeten (en willen) zitten om het zo comfortabel mogelijk te zijn.

Ook met de stoffeerwijze wordt rekening gehouden met de doelgroep, zodat bijvoorbeeld de gebruiker minder doorzakt en de zithoogte behouden blijft (‘meer op de bank dan in de bank’).

Functionaliteit

Bij het ontwerp en ontwikkeling van al onze meubels wordt nagedacht over het praktisch gebruik. Wij weten welke handige extra’s een meubel in uw situatie nét dat verschil kunnen maken. Deze extra’s leveren we, of we bedenken ze zelf!

Tafels zijn zonder regelwerk, zodat ze rolstoelvriendelijk zijn, afgeronde hoeken bij tafels en tafelpoten, uitneembare zittingen bij banken en fauteuils. Dit is maar een heel klein deel van de voorbeelden die genoemd kunnen worden, bekijk hier meer.

Maar ook bij de keuze van stoffering wordt rekening gehouden met de dagelijkse praktijk: het moet goed schoongehouden kunnen worden in verband met hygiëne maar ook zitcomfort behouden (geen ‘kille’ zitting).

Meer weten over onze aanpak? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
onze tweets
Bij de inrichting van de ontmoetingsruimte van locatie Hoogstede hebben wij ons laten inspireren door de ruimtelijk… twitter.com/i/web/status/9…
nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws